sâmbătă, 28 decembrie 2013

PETRECERE. Distracţie maximă în Club Ageless

Fetele au dansat fără pauză
Invitaţi, prieteni, sportivi, părinţi, disctracţie. Tot ceea ce este legat de echipa Baschet Club Star s-a aflat, vineri seară, în Club Ageless din Capitală, acolo unde a avut loc tradiţionala petrecere de sfârşit de an a alb-roşiilor. Muzica, voia bună, dansurile, concursurile ad-hoc şi atmosfera intimă creată în local au făcut ca organizatorii să fie mulţumiţi iar copiii şi părinţii acestora au plecat acasă cu o amintire plăcută după ce au stat pe ringul de dans câteva ore bune. Totul a luat sfârşit la cu câteva minute înainte de miezul nopţii.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Pentru al doilea an consecutiv, Club Ageless a găzduit tradiţionala petrecere de sfârşit de an a echipei Baschet Club Star. Oficialii grupării din Capitală au avut, de această dată, invitaţi şi din cadrul altor formaţii din Bucureşti şi au făcut ca atmosfera să fie mai destinsă. După discursul de debut, rostit de domnul preşedinte Marian Marin, cel conduce destinele alb-roşiilor, toată lumea a trecut pe ringul de dans, fie că a fost vorba de sportivi sau de părinţi ori chiar de conducerea tehnică. Fetele au deschis spectacolul, aşa cum era şi normal, asta pentru că băieţii nu au bifat prea multe prezenţe pe scenă. Încet, încet, toată lumea a intrat în ritm şi acordurile muzicale au făcut ca, pe rând, cei care au luat parte la acest eveniment, să se distreze şi să se simtă bine uitând, de altfel, de griji.

Info În urmă cu un an, pe 28 decembrie 2012, echipa Baschet Club Star a organizat, pentru prima dată, petrecerea de sfârşit de an în Club Ageless. După o reuşită totală, experienţa a fost repetată şi pe 27 decembrie 2013, tocmai pentru că sportivii s-au simţit minunat aici.

Alexandra Marin, Roxana Mihai, Ruxandra Mihai, Denisa Ţurcan, Georgiana Ifrim şi Oana Dima au fost, alături de componenta formaţiei Olimpia, Anna Maria Casale, cele care au deschis spectacolul pe ringul de dans. Fetele nu au avut probleme în a intra în atmosferă şi au arătat că ştiu să se simtă bine în orice moment. Diana Şuşnea, Livia Mariea, Cristina Grigore şi Diana Matache, ultima sportivă fiind legitimată la Raptors, au ales să stea mai departe de muzică şi să se întreţină minute în şir. După ce blues-urile au fost introduse în program au apărut şi băieţii, aceştia fiind mai liniştiţi până atunci. Din acest moment nimeni nu a mai stat iar ritmurile au crescut până târziu în noapte. Totul s-a încheiat cu puţin timp înainte de miezul nopţii, chiar dacă unii invitaţi au ajuns la casele lor mult mai devreme, după 21.30.

În ultimii trei ani, conducerea echipei Baschet Club Star a făcut o tradiţie pentru această petrecere, care a devenit un eveniment foarte aşteptat de jucătoare şi de jucători dar şi de familiile acestora. În 2011, gazdă a fost Club Indie, însă din 2012 Ageless Club a fost adoptat de alb-roşii drept cea de-a doua "sală" de meciuri, aşa cum mai glumesc fetele de la categoria sub 15 ani. Acest tip de eveniment va fi unul care va face parte din "calendarul competiţional" al grupării din Capitală, oficialii clubului dorind să revină în această locaţie şi cu ocazia altor momente importante din acest sezon. Începând de sâmbătă, la doar câteva ore de la finalul distracţiei, fetele pregătite de Valentin Bâlă au revenit la antrenamente, pentru a intra cât mai bine în primele meciuri din debutul anului 2014, la toate categoriile.

Pentru a putea vedea galeria foto realizată anul trecut, tot la petrecerea de sfârşit de an a alb-roşiilor, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: