vineri, 28 decembrie 2012

ECHIPĂ. Distracţie la petrecerea de sfârşit de an

Toţi sportivii legitimaţi la echipa Baschet Club Star, fete şi băieţi, indiferent de categoria de vârstă, au fost prezenţi, vineri, în Ageless Club din Capitală, local în care a fost organizată petrecerea de sfârşit de an a alb-roşiilor. Timp de mai bine de şapte ore, cei mici s-au distrat alături de părinţi, antrenori şi invitaţi. Nu au lipsit dansul, voia bună, glumele şi mici concursuri apărute ad-hoc, toate fiind apreciate aşa cum se cuvine de cei prezenţi la acest unic şi inedit eveniment din 2012.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Devenită deja o obişnuinţă, petrecerea de sfârşit de an a echipei Baschet Club Star a fost, în 2012, o reuşită totală. Jucătorii şi jucătoarele alb-roşii, fie că a fost vorba de loturile sub 12 ani sau de cele de la Under 13 şi de la junioare trei, feminin sau masculin, s-au adunat, vineri, în Ageless Club pentru a încheia aşa cum se cuvine un an destul de bogat în realizări deosebite obţinute de gruparea din Capitală. Titlul de campioană municipală la fete, cu 33 de victorii din 33 posibile, medaliile de argint la nivel naţional, ambele la categoria Under 12 feminin, bronzul de la junioare trei pe Bucureşti, locul şase la Under 10 masculin la care mai adăugăm poziţia a zecea în România la Under 13 sunt dovezi că sportivii alb-roşii au progresat în ultimii doi ani, atunci când cea mai bună clasare era locul 25 pe ţară.

Info Pentru a vedea imagini şi detalii referitoare la Ageless Club din Bucureşti, locaţia în care componenţii echipei Baschet Club Star s-au distrat din plin la petrecerea de sfârşit de an, accesaţi acest link...

Mai mult, prima parte a sezonului 2012-2013 a reprezentat un nou val de rezultate pozitive la aproape toate grupele de copii de la Baschet Club Star. Lotul feminin sub 12 ani a bifat patru victorii din cinci posibile în întrecerile din Bucureşti, fetele de la Under 13 au câştigat toate meciurile din primul turneu contând pentru fazele superioare ale Campionatului Naţional şi au şanse reale la semifinale, în timp ce junioarele trei luptă pentru medalii atât în disputa pe Capitală cât şi în cea la nivel naţional. Nu trebuie uitaţi nici băieţii de la Under 12, formaţie care şi-a împărţit în mod egal succesele şi înfrânerile în noua ediţie, însă aceştia pot să bifeze o prezenţă în penultimul act al Campionatului Municipal, sportivi născuţi în anii 2001-2002, chiar dacă alb-roşii participă cu un lot majoritar de sportivi de doar zece ani.

Întreaga familie a Baschet Club Star a realizat un moment deosebit şi a pregătit o mică surpriză pentru mama unei sportive din lotul alb-roşiilor care, la acest eveniment, şi aniversat ziua de naştere. Voia bună, dansul, glumele, micile concursuri şi pozele au făcut ca ziua să treacă foarte repede iar cei mici să uite de toate grijile de acasă. Nici părinţii nu au rămas datori la capitolul prezenţă scenică, pentru a le demonstra copiilor că petrecerea a fost, fără îndoială, una completă. După aproape opt ore de distracţie evenimentul de sfârşit de an al echipei Baschet Club Star s-a încheiat ascultând formaţiile Queen şi Voltaj, pe acordurile melodiilor "We are the champions" şi "Mai sus de locul doi". După acest eveniment inedit, fetele vor reveni, încă de sâmbătă după amiază, la antrenamentele zilnice.

Pentru a vedea imagini şi detalii de la petrecerea organizată anul trecut de Baschet Club Star, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: