luni, 16 februarie 2015

UNDER 14. Eşec sever cu Raptors, scor 60-98

Amfitrioanele au cedat lupta
După un meci echilibrat doar în primele trei minute, atunci când fiecare grupare s-a aflat, pe rând, în avantaj, echipa BC Star Pro Basketball Academy nu a mai putut să facă faţă ritmului impus de formaţia Raptors, adversarele reuşind să se impună pe terenul alb-roşiilor cu 98-60. Jocul a contat pentru seria unică de recalificare a Campionatului Naţional feminin Under 14, acolo unde, la capătul primului turneu, fetele pregătite de Liliana Barbu au încheiat pe locul doi, după Raptors.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Chiar dacă au câştigat fără probleme, în prima zi, scor 104-34, în faţa formaţiei CSŞ Mediaş, jucătoarele alb-roşii nu au arătat că au avut prima şansă în partida de duminică, cu Raptors. După minutul patru al disputei, adversarele au controlat întâlnirea şi au finalizat pe contraatac, practicând un joc excelent, în viteză, care a dat rezultate. De partea cealaltă, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au părut deseori depăşite şi nu au găsit puterea să închidă ofensiva oaspetelor. Antonia Alexe a prins o zi mai slabă şi a ratat destul de mult, lucru care s-a văzut şi în spaţiul de trei secunde, acolo de unde gazdele nu au putut să mai adune mingi câştigate pe recuperare. În aceste condiţii, fetele pregătite de Liliana Barbu au cedat cu 60-98 şi au rămas la un pas în spatele formaţiei Raptors.

Statistică Aceasta este cea de-a doua victorie a sportivelor de la Raptors în faţa echipei BC Star Pro Basketball, în această stagiune. În presezon, adversarele jucătoarelor alb-roşii de duminică s-au impus, la limită, scor 84-83, tot la sala Universitatea "Lumina". Detalii citiţi aici...

Ilinca Păun şi Alexia Vlad-Neagu au adus primele patru puncte pentru echipa BC Star Pro Basketball Academy în meciul de duminică însă componentele formaţiei Raptors au egalat şi au preluat conducerea. Gazdele au revenit pe tabelă dar nu pentru mult timp deoarece adversarele au finalizat trei posesii consecutive şi au închis prima perioadă la 23-15 în favoarea acestora. Bianca Iordan şi Ilinca Dăscălescu şi-au ţinut colegele în joc, în sfertul al doilea, însă prestaţia mai puţin fastă a Antoniei Alexe nu a putut schimba liderul, oaspetele distanţându-se la 45-33 la jumătatea întâlnirii. După reluare, fetele pregătite de Liliana Barbu au părut că au forţa de a reveni, însă oponentele au continuat să evolueze în viteză şi să înscrie coşuri uşoare lucru care a făcut ca tabela să indice 72-48 în minutul 30.

Ultimele zece minute nu au mai contat, formaţia Raptors având controlul unei partide pe care şi-a adjudecat-o cu scorul de 98-60. De la echipa BC Star Pro Basketball Academy, Ilinca Păun a marcat 23 de puncte iar Irina Dumitru a ajutat-o cu alte zece puncte. Elefteria Ciota a încheiat cu nouă puncte, Bianca Iordan a înscris trei coşuri din acţiune iar Alexia Vlad-Neagu, Ingrid Paraschiv şi Antonia Alexe şi-au împărţit, în mod egal, un total de 12 puncte. Conform calendarului competiţional al federaţiei de specialitate, în seria de recalificare contând pentru Campionatul Naţional feminin Under 14 vor mai avea loc două turnee de sală, primul în perioada 4-5 aprilie iar cel de-al doilea între 9-10 mai. Cum echipa BC Star Pro Basketball Academy a găzduit unul, urmează CSŞ Mediaş şi Raptors. 

Pentru a putea vedea desfăşurarea Campionatului Naţional feminin Under 14 şi rezultatele înregistrate până acum, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: