sâmbătă, 8 noiembrie 2014

MINIBASCHET. Fetele au debutat cu o victorie

Jucătoarele alb-roşii au dominat meciul
Alexia Vlad-Neagu a fost de neoprit, sâmbătă, în meciul dintre echipele CSŞ 6 II Bucureşti şi BC Star Pro Basketball Academy, din cadrul primei etape a Campionatului Municipal feminin de minibaschet, grupa B de calificare. Jucătoarea alb-roşiilor a evoluat perfect şi a contribuit cu 22 de puncte, record personal al carierei, la victoria fetelor pregătite de Valentin Bâlă, scor 62-18, în deplasare, rezultat care le aduce pe primul loc în seria lor.

VEDEŢI GALERIA FOTO

Fără Maria Cuţaru, Alexia Pârvan, Bianca Butilică şi fără Diana Pătran în lot, oaspetele s-au impus la o diferenţă de 44 de puncte în primul lor meci oficial din cadrul Campionatului Municipal feminin de Minibaschet. Ana Stratulat s-a accidentat la picior în debutul întâlnirii şi nu a mai putut intra pe parchet din cauza unei entorse, astfel că greul a căzut pe umerii jucătoarelor Alexia Vlad-Neagu, Ingrid Paraschiv, Miruna Stănescu şi Irina Carp, însă cu un excelent ajutor venit din partea sportivelor Vanessa Pârvan, Daria Săndulescu şi Celia Dumitrescu, ultima fiind la prima sa partidă în competiţia din Capitală. Cu toate acestea, fetele pregătite de Valentin Bâlă au controlat disputa şi au câştigat numeroase mingi în defensivă, multe dintre acestea fiind valorificate pe tabelă foarte repede, prin atacuri rapide.

Statistică Componenta echipei BC Star Pro Basketball Academy, Alexia Vlad-Neagu a ales să facă parte din lotul alb-roşiilor în această vară, atunci când a fost transferată de la formaţia Raptors Bucureşti. Aportul ofensiv al sportivei a devenit acum unul decisiv pentru Star.

Miruna Stănescu a fost una dintre surprizele plăcute din lotul echipei BC Star Pro Basketball Academy, în partida de sâmbătă, cu formaţia CSŞ 6 II Bucureşti. Jucătoarea alb-roşiilor şi-a trecut în cont opt coşuri din acţiune şi două aruncări libere transformate din patru posibile, echivalentul a 18 puncte pe tabelă pentru învingătoare. Aceasta este cea mai bună performanţă personală de până acum a Mirunei Stănescu. Ingrid Paraschiv a terminat tot cu 18 puncte la care a mai adăugat opt pase decisive şi două capace. Fiecare din cele două componente ale formaţiei pregătite de Valentin Bâlă a totalizat numărul de puncte pe care l-au înscris, la final, toate adversarele iar Alexia Vlad-Neagu a avut, singură, cu patru puncte peste cele trecute în cont de gazde. Irina Carp a completat lista marcatoarelor cu patru puncte.

Două coşuri la rând marcate de Alexia Vlad-Neagu plus unul realizat de Miruna Stănescu au adus şase puncte consecutive pentru echipa BC Star Pro Basketball Academy în debutul partidei cu CSŞ 6 II Bucureşti. Jucătoarele alb-roşii au condus cu 16-2 după zece minute şi cu 25-6 la pauza mare. Ecartul a crescut continuu, scor 40-10 în minutul 30 şi 62-18 la finalul meciului de debut al fetelor pregătite de Valentin Bâlă în cadrul Campionatului Municipal feminin de Minibaschet. Echipa BC Star Pro Basketball Academy face parte din grupa B de calificare, alături de Olimpia 1 Bucureşti, Olimpia 2 Bucureşti, CSŞ 4, ACS Champions şi CSŞ 6 II Bucureşti şi se află pe primul loc în seria în care a fost repartizată, după runda inaugurală. Etapa viitoare, fetele vor întâlni pe Olimpia 2 Bucureşti.

Programul complet al echipei BC Star Pro Basketball Academy în grupa B de calificare din cadrul Campionatului Municipal feminin de Minibaschet poate fi accesat aici...

Niciun comentariu: