duminică, 23 noiembrie 2014

JUNIORI III. Băieţii au învins pe Vilis, scor 51-40

Credit foto: Alina Cojocaru
După un meci foarte disputat, pe care jucătorii alb-roşii l-au condus încă de la prima posesie, echipa BC Star Pro Basketball Academy a câştigat, duminică, scor 51-40, pe teren propriu, partida cu formaţia Vilis, întâlnire care a contat pentru etapa a doua a Campionatului Municipal masculin de juniori trei, grupa C de calificare. În prima rundă, băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă nu au evoluat deoarece seria acestora este formată din şapte team-uri, una având de fiecare dată pauză.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Eduard Harabagiu a făcut un meci foarte bun şi a fost principalul marcator din tabăra gazdelor, căpitanul alb-roşiilor având 24 de puncte marcare, cinci intercepţii, patru pase decisive, patru recuperări şi doar două posesii pierdute. Matei Toader a plusat cu alte 13 puncte, însă acesta a fost mai combativ doar în prima parte a meciului cu formaţia Vilis. Deşi incomplet refăcut, Georgian Harnagea s-a apărat perfect şi a închis cei mai importanţi oameni ai oaspeţilor, la acestea adăugând şi patru puncte în atac iar David Iancu a plusat cu şapte puncte şi opt recuperări, pivotul amfitrionilor fiind nevoit, din păcate, să părăsească terenul după o accidentare suferită în ultimul sfert. Adrian Cheeana a contribuit cu un coş din acţiune şi cu o liberă şi a închis lista celor care au finalizat din lotul echipei organizatoare.

Statistică Pentru a putea vedea toate meciurile pe care le va susţine echipa BC Star Pro Basketball Academy în grupa C de calificare din cadrul Campionatului Municipal de juniori trei, accesaţi acest link...

Debutul întâlnirii dintre echipele BC Star Pro Basketball Academy şi Vilis, disputat duminică, în sala de educaţiei fizică şi sport a Şcolii 103, a fost unul favorabil amfitrionilor, care, după o reuşită semnată de Eduard Harabagiu şi după un coş marcat de David Iancu, s-au aflat în avantaj cu 4-0. Prima perioadă a fost una în care ambele formaţii au avut şansa de a termina în avantaj, însă acest lucru le-a surâs alb-roşiilor care au avut 10-6. Sfertul al doilea a fost, de altfel şi cel care a făcut diferenţa, acolo unde băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă au realizat un parţial de 24-8, echivalentul a 34-14 la pauza mare, acesta fiind şi cel mai mare ecart consemnat pe tabela de marcaj. După reluare, adversarii au echilibrat balanţa şi au început să recupereze însă componenţii BC Star au ştiut să-şi conserve rezultatul.

Echipa BC Star Pro Basketball Academy s-a impus cu scorul de 51-40 şi a bifat primele sale puncte în clasamentul unei serii în care au mai fost repartizate formaţii care sunt creditate cu şanse reale la cucerirea unei medalii la nivel naţional precum BC Slam şi ACS Dan Dacian. Tot aici au mai fost repartizate şi BC Steaua, 4Sports, Steaua Magic şi Vilis, băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă pornind cu un mic dezavantaj în faţa tuturor advesarelor, acela al vârstei, toţi sportivii alb-roşii fiind născuţi în anii 2002-2003 şi nu în 2001. Chiar şi aşa, componenţii BC Star sunt decişi să aibă prestaţii cât mai bune. Următorul meci al lui Eduard Harabagiu şi al colegilor săi va fi în intervalul 6-7 decembrie, în deplasare, cu BC Slam, team care are ca obiectiv câştigarea competiţiei juniorilor trei din Capitală.

Pentru a putea vedea toate rezultatele înregistrate de echipele BC Star Pro Basketball Academy în acest sezon, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: