duminică, 12 octombrie 2014

UNDER 16. Debut perfect: 96-24 cu Champions 2

Fetele au dominat lupta sub panouri
Lotul feminin de junioare doi al echipei BC Star Pro Basketball Academy a dispus, duminică, în deplasare, scor 96-24, de formaţia ACS Champions 2 Bucureşti, într-un meci care a contat pentru etapa inaugurală din grupa C de calificare a Campionatului Naţional Under 16. În urma acestui rezultat, jucătoarele alb-roşii se află pe prima poziţie într-o serie din care mai fac parte grupările CSU Braşov, CSŞ Ploieşti, CSŞ Braşovia Braşov şi Phoenix LPS Galaţi. Runda viitoare, fetele vor întâlni Braşovia.

VEDEŢI GALERIA FOTO

Pentru meciul cu ACS Champions 2 Bucureşti, tehnicienii echipei BC Star Pro Basketball Academy nu le-au putut folosi pe Alexandra Ghiţă şi pe Georgiana Ifrim, ambele aflându-se în perioada de recuperare, după accidentări mai vechi, în timp ce Roxana Mihai continuă refacerea intervenţiei chirurgicale la ligamente şi la menisc. Nici Cristina Grigore nu a luat loc pe bancă din cauza unei apofizite. În aceste condiţii a fost activată Maria Marin, de la lotul de junioare trei, aceasta având o evoluţie destul de bună. Ruxandra Mihai a fost principala marcatoare a alb-roşiilor, cu 26 de puncte, Oana Dima a plusat cu 16 puncte iar Diana Şuşnea şi Sarah Dumitrescu şi-au împârţit, în mod egal, 24 de puncte. Antonia Alexe a avut nouă puncte, Roxana Agachi a totalizat şapte iar Ilinca Păun cinci puncte.

Statistică Etapa viitoare, echipa BC Star Pro Basketball Academy v-a evolua pentru prima oară pe teren propriu, în Campionatul Naţional feminin Under 16. Fetele pregătite de Valentin Bâlă vor debuta oficial în Sala Sporturilor "Lumina" contra formaţiei Braşovia. Detalii aici...

Fetele pregătite de Valentin Bâlă au început foarte bine partida cu formaţia ACS Champions 2 Bucureşti şi au condus cu scorul de 26-6, după perioda de debut. Maria Lăcău, Sarah Dumitrescu, Diana Şuşnea, Ruxandra Mihai şi Oana Dima au fost cele care au reprezentat lotul de start al echipei BC Star Pro Basketball Academy, cele cinci sportive reuşind să se desprindă pe tabelă. Până la pauza mare au fost folosite şi Roxana Agachi, Ana Stănescu, Maria Marin, Denisa Ţurcan, Antonia Alexe şi Ilinca Păun, ultimele două cu un plus în faza ofensivă. La jumătatea întâlnirii, alb-roşiile au condus cu scorul de 52-12, avantaj care a continuat să se mărească şi după ieşirea de la cabine, maximum diferenţei de pe tabelă fiind cel de la finalul întâlnirii disputată duminică dimineaţă, de 72 de puncte, scor 96-24.

Banca tehnică a echipei BC Star Pro Basketball Academy a putut să acorde câte cel puţin zece minute fiecărei jucătoare care a fost trecută pe foaia de arbitraj a partidei cu ACS Champions 2 Bucureşti. Maria Lăcău a surprins plăcut prin combativitatea din faza defensivă, sportiva alb-roşiilor fiind într-o evidentă creştere de formă. Ana Stănescu şi-a trecut în cont primul coş al său într-un meci oficial, în timp ce Maria Marin a debutat la o întâlnire a junioarelor doi. Diana Şuşnea, Oana Dima, Sarah Dumitrescu şi Ruxandra Mihai au evoluat conform aşteptărilor iar Roxana Agachi şi Antonia Alexe au câştigat mingi importante în spaţiul de trei secunde. Ilinca Păun a început jocul cu trac însă şi-a revenit şi a finalizat ori de câte ori a avut ocazia iar Denisa Ţurcan şi-a ajutat colegele cât timp a fost folosită.

Componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au recurs la un mijloc inedit la încălzirea de dinaintea meciului cu formaţia ACS Champions 2 Bucureşti. Detalii aici...

Niciun comentariu: