marți, 9 septembrie 2014

PREGĂTIRE. Fetele continuă antrenamentele

Georgiana Ifrim este mereu în frunte
Lotul feminin al echipei BC Star Pro Basketball Academy a continuat, marţi de dimineaţă, programul de pregătire fizică al alb-roşiilor iar seara jucătoarele pregătite de Valentin Bâlă şi coordonate de Igor Georgiev au revenit în sală, pentru partea tehnică. Cu câteva mici probleme de lot, accidentări uşoare sau alte sportive care au anunţat că au probleme familiale, fetele muncesc din greu la mai puţin de o lună până la debutul noului sezon în Campionatele Naţionale de Under 14 şi de Under 16.

VEDEŢI REZUMAT VIDEO

În primele antrenamente din această săptămână, Georgiana Ifrim, Maria Lăcău, Ilinca Păun, Sarah Dumitrescu, Maria Marin, Ingrid Paraschiv şi Amalia Cranta au bifat toate şedinţele de pregătire, în timp ce Ruxandra Mihai, Oana Dima, Alexandra Ghiţă şi Lavinia Dinu au întâmpinat mici probleme medicale, acuzând dureri uşoare la nivelul membrelor inferioare, însă nu au ratat sala, unde au lucrat cot la cot alături de colegele lor. Diana Şunea va reveni vineri de dimineaţă alături de alb-roşii, sportiva având probleme familiale, în timp ce Roxana Agachi şi Alexia Vlad-Neagu s-au alăturat de marţi lotului. Cristina Grigore ar putea rata debutul actualului sezon din cauza unei apofizite, lucru  ce nu va afecta însă lupta în spaţiul de trei secunde, acolo unde bucuretencele au soluţii în acest moment.

Galerie foto Componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy se antrenează, în fiecare dimineaţă, alături de Costin Sărdescu, cel care răspunde doar de pregătirea fizică a sportivelor grupării din Capitală.

Denisa Ţurcan, Maria Marin, Georgiana Ifrim şi Ilinca Păun au fost printre remarcatele antrenamentului de marţi de dimineaţă, unul destul de solicitant din punct de vedere fizic. La şedinţa de pregătire tehnico-tactică de seara, toate fetele coordonate de Valentin Bâlă şi de Igor Georgiev s-au descurcat foarte bine şi au făcut faţă cerinţelor impuse de tehnicienii echipei BC Star Pro Basketball Academy. Chiar dacă nu sunt complet refăcute, după uşoare accidentări, Oana Dima şi Alexandra Ghiţă au ales să fie prezente alături de colegele lor şi să se antreneze separat, în timp ce Ruxandra Mihai a încercat să recupereze absenţa de diminineaţă, cauzată de o durere în zona inghinală. Miercuri, componentele grupării din Capitală vor avea tot două antrenamente, continuând programul impus din luna august.

Chiar dacă este plecată din Capitală, Diana Șușnea are un program special de pregătire, urmând să revină până la finalul săptămânii. Roxana Agachi este menajată înainte de debutul în actuala stagiune iar Ruxandra Mihai este suspectă de o leziune fibrilară, însă fundașul alb-roșiilor va fi pe teren în prima rundă de la Under 16, atunci când va fi folosită și Oana Dima, actualmente cu mici probleme de sănătate. Antonia Alexe este singura incertitudine la antrenamente din lotul alb-roșiilor, însă și ea va putea să fie urmărită la primele partide de verificare din inter-sezon. Sâmbătă și duminică, fetele pregătite de Valentin Bâlă vor avea câteva jocuri de verificare, atât la Under 14 cât și la Under 16, într-un turneu destul de util, adversare urmând să le fie formațiile CSȘ Alexandria și ACS Champions.

Pe 6 septembrie a avut loc petrecerea echipei Baschet Club Star organizată cu ocazia prezentării loturilor. Imagini puteţi vedea aici...

Niciun comentariu: