vineri, 14 martie 2014

TRANSFER. Alexandra Pantazi va juca la Star

Alexandra Pantazi va evolua la Under 16
Conducerea echipei Baschet Club Star şi-a asigurat, începând din acest sezon, serviciile jucătoarei Alexandra Pantazi, fostă componentă a formaţiei Olimpia Bucureşti. Cele două grupări s-au înţeles deja în privinţa transferului, oficialii alb-roşii fiind în posesia licenţei sportivei şi a dezlegării. Noua componentă a formaţiei pregătite de Valentin Bâlă va debuta pentru noul său club încă din runda de sâmbătă a Campionatului Municipal feminin de junioare doi, atunci când Baschet Club Star va întâlni pe BC 97 Bucureşti, pe teren propriu.

Alexandra Pantazi şi-a început cariera chiar la adversara din această etapă a fetelor pregătite de Valentin Bâlă, formaţia BC 97 Bucureşti, grupare pentru care a activat mai bine de două sezoane. Noua componentă a echipei Baschet Club Star a participat, pe când evolua la BC 97, la partidele din cadrul Campionatului Municipal, atât la categoria rezervată junioare trei cât şi la cea a junioarelor doi. Din ediţia 2012-2013, Alexandra Pantazi a ajuns la Olimpia Bucureşti, club pentru care a activat până în martie 2014. Pentru team-ul din Şoşeaua Iancului, Alexa, aşa cum este alintată noua componentă a alb-roşiilor, de colege, a bifat prezenţe atât în competiţia din Capitală cât şi în Campionatul Naţional feminin Under 16, acolo unde nu a reuşit, din păcate, să ajungă până la turneul final al grupei valorice A.

Statistică Alexandra Pantazi a evoluat, în noiembrie 2013, împotriva echipei Baschet Club Star, a cărei componentă este începând din martie 2014. Sportiva a făcut parte din lotul formaţiei Olimpia Bucureşti în disputa pe care alb-roşiile şi-au adjudecat-o cu 46-35.

Născută la data de 14 martie 1998, Alexandra Pantazi va participa la meciurile din cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare doi, acolo unde va face joncţiunea cu Diana Şuşnea, Cristina Grigore, Alexandra Ghiţă, Roxana Agachi, Ruxandra Mihai, Oana Dima, Roxana Mihai, Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Denisa Ţurcan dar şi cu Alexandra Degeratu, ultima sportivă urmând să primească actele de transfer pentru echipa Baschet Club Star, de la CSŞ 4 Bucureşti, în cel mai scurt timp. Alexandra Pantazi va fi folosită atât pe postul de coordonator de joc cât şi pe cel de extremă şi va purta, cel mai probabil, echipamentul cu numărul 8 la categoria rezervată sportivelor născute în anii 1998-1999, acolo unde fetele pregătite de Valentin Bâlă au şansa de a cuceri o medalie, pe Capitală.

Pentru noua ediţie de Campionat Naţional, conducerea echipei Baschet Club Star va demara un proiect mai amplu în care vor fi incluse sportive născute în anii 1998-2002, urmând să se pună bazele unei grupări destul de puternice la categoriile Under 14, Under 16 dar şi la Under 18. Alexandra Pantazi este parte integrantă a acestei reconstrucţii a echipei şi a fost prezentată oficial pentru alb-roşii exact în ziua în care noua componentă a BC Star a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Colegele din lot şi tehnicienii echipei i-au urat sportivei, cu ocazia acestei frumoase sărbători, multă sănătate, fericire, zâmbete şi bucurii, o carieră cât mai fructuoasă şi mai frumoasă alături de clubul la care evoluează din martie 2014, dar şi îndeplinirea tuturor dorinţelor, pe toate planurile. La multţi ani, Alexandra!

Alexandra Pantazi a bifat prima sa partidă pentru echipa Baschet Club Star chiar într-o întâlnire pe care alb-roşiile au avut-o cu Olimpia şi pe care şi-au adjudecat-o, după un meci frumos. Detalii aici...

Niciun comentariu: