duminică, 3 noiembrie 2013

BABYBASCHET. Fetele au rămas fără victorie

Alb-roşiile au condus la pauză cu 10-8
Lotul feminin sub zece ani al echipei Baschet Club Star a pierdut, sâmbătă după amiază, scor 12-30, pe teren propriu, întâlnirea cu formaţia ACS Dan Dacian Sportul Studenţesc. Meciul a contat pentru etapa a patra a Campionatului Municipal de babybaschet, acolo unde fetele pregătite de Ioana Topîrceanu nu au punctat încă la capitolul victorii. După disputarea primelor runde, micuţele jucătoare alb-roşii se află pe ultimul loc în clasamentul competiţiei din Capitală.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Ana Stratulat a marcat majoritatea punctelor amfitrioanelor, micuţa sportivă a alb-roşiilor având un total de nouă puncte la finalul timpului regulamentar. Bianca Butilică a mai contribuit cu alte trei reuşite de la linia de pedeapsă în disputa de sâmbătă cu formaţia Sportul Studenţesc. Vanessa Preda a evoluat foarte bine, la prima sa apariţie oficială în lotul pregătit de Ioana Topîrceanu, în timp ce Elena Vişănescu a debutat şi ea pentru gazde. Alexia Pârvan a prins o zi mai puţin fastă în timp ce Ioana Carp şi Ştefania Constantinescu nu au găsit drumul spre un posibil coş din acţiune. În aceste condiţii, adversarele nu au avut prea multe probleme în partida din cadrul etapei a patra a Campionatului Municipal de babybaschet feminin, acolo unde Baschet Club Star a rămas, deocamdată, fără niciun succes acumulat după patru etape.

Statistică Etapa precedentă, echipa Baschet Club Star a pierdut partida din deplasare, din faţa formaţiei Olimpia Bucureşti, scor final 37-6 pentru adversare, la capăutul unui meci dominat de gruparea din Şoşeaua Iancului. Detalii despre această dispută puteţi citiţi aici...

După ce formaţia ACS Dan Dacian Sportul Studenţesc a deschis scorul, Ana Stratulat, printr-o acţiune superbă şi Bianca Butilică, de la linia de libere, au egalat situaţia pe tabela de marcaj, scor 4-4 la capătul primei perioade. Amfitrioanele au continuat să spere după ce s-au desprins la 10-6 cu două minute înainte de jumătatea întâlnirii, însă oaspetele au redus diferenţa la o singură posesie, scor 10-8, după primele 20 de minute. După reluare aspectul jocului s-a schimbat iar fetele pregătite de Ioana Topîrceanu au cedat majoritatea mingiilor câştigate în defensivă. În aceste condiţii, după un parţial de 14-0 în sfertul al treilea, clubul ACS Dan Dacian Sportul Studenţesc nu a avut probleme în a se impune cu 30-12, atât cât a indicat, la final, rezultatul unui meci echilibrat, din păcate, doar în prima sa parte.

După patru etape disputate în cadrul Campionatului Municipal de babybaschet feminin, sportive născute în anii 2004-2005 şi chiar şi mai mici, echipa Baschet Club Star a acumulat doar patru puncte, fără a se putea impune în nicio întâlnire. În aceste condiţii, micuţele jucătoare alb-roşiii nu au cum să părăsească, deocamdată, ultimul loc din clasament, acolo unde, formaţiile Olimpia şi ACS Dan Dacian Sportul Studenţesc au rămas în fruntea ierarhiei, cu maximum de puncte trecute în cont, şase. Runda viitoare, în perioada 9-10 noiembrie, echipa Baschet Club Star se va deplasa pe terenul celor de la Vilis într-un duel al team-urilor care nu au realizat niciun succes până acum.  Meciul va avea loc în sala de educaţiei fizică şi sport a Şcolii Generale 32, ora urmând să fie anunţată ulterior.

Dacă doriţi să faceţi parte din lotul Baschet Club Star, click aici...

Niciun comentariu: