duminică, 20 octombrie 2013

MUNICIPAL. Al doilea eşec la babybaschet: 6-37

Alb-roşiile au cedat lupta sub panouri
Lotul feminin sub zece ani al echipei Baschet Club Star, sportive născute în anii 2004-2005 şi chiar mai mici, a pierdut, sâmbătă de dimineaţă, în deplasare, partida cu formaţia Olimpia Bucureşti, scor 6-37. Fetele pregătite de Ioana Topîrceanu nu au încă experienţa necesară unor meciuri în faţa altor grupări mai experimentate iar acest lucru s-a observat în primele două etape din cadrul Campionatului Municipal feminin de babybaschet, acolo unde piticele de la Star au cedat ambele dispute.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Cu doar două puncte acumulate în clasament, după tot atâtea etape disputate, echipa Baschet Club Star se află în spatele clasamentului Campionatului Municipal feminin de babybaschet. Este adevărat şi faptul că, în primele runde, jucătoarele alb-roşii au avut un program mai dificil, întâlnind două dintre candidatele la medalii, formaţiile CSŞ 6 Bucureşti şi Olimpia. Fetele pregătite de Ioana Topîrceanu au o medie de doar 6,50 puncte marcate pe meci. Doar Bianca Butilică, Ana Stratulat şi Claudia Ilie au mai trecut prin câteva jocuri, astfel că şi la capitolul experienţă există un punct în minus, mai ales că, sâmbătă, contra team-ului Olimpia, a debutat şi Alexia Pârvan după ce, anterior, Daria Săndulescu, Ştefania Constantinescu şi Ioana Carp au primit botezul unor întreceri oficiale.

Statistică În prima etapă din cadrul Campionatului Municipal feminin sub zece ani, echipa Baschet Club Star a disputat, pe teren propriu, meciul contra formaţiei CSŞ 6 Bucureşti. Jucătoarele alb-roşii au cedat întâlnirea cu scorul de 7-37. Detalii şi galerie foto puteţi vedea aici...

Meciul dintre echipele Baschet Club Star şi Olimpia Bucureşti, de sâmbătă, din deplasare, nu a avut, practic, istoric. Gazdele au controlat întâlnirea încă din primul minut şi s-au distanţat, treptat, până la un maximum de 35 de puncte, însă Bianca Butilică a mai redus din diferenţă. Bianca a fost, de altfel, singura sportivă din lotul alb-roşiilor care a punctat pentru oaspete, jucătoarea având trecute în cont şase puncte, două coşuri din acţiune şi alte două aruncări libere transformate. Ana Stratulat a prins o zi mai slabă şi a ratat puţinele şanse pe care le-a avut la finalizare, în timp ce Claudia Ilie, Ioana Carp şi Ştefania Constantinescu au fost mai combative decât în prima rundă. Daria Săndulescu a prins şi ea curaj pe final iar Alexia Pârvan, la primul său meci oficial, a fost vizibil emoţionată pe toată durata întâlnirii.

După două etape disputate în Campionatul Municipal feminin de babybaschet, echipa Baschet Club Star a rămas fără nicio victorie şi va avea etapă liberă săptămâna viitoare, în intervalul 26-27 octombrie, conform calendarului competiţional al acestei întreceri. Pe primul loc în ierarhia sportivelor născute în anii 2004-2005 şi chiar şi mai mici se află formaţiile CSŞ 6 Bucureşti şi ACS Dan Dacian, grupări care s-au şi întâlnit, de altfel, în joc direct. În actuala ediţie, la Under 10, pe Capitală, mai evoluează alte patru team-uri, acestea fiind BC Slam, Vilis Bucureşti, BC Severin - Viitorul şi Olimpia Bucureşti. Competiţia se desfăşoară, în prima sa fază, după sistemul "tur-retur, fiecare cu fiecare", fiind programate etape săptămânale.

Pentru a putea vedea rezultatele şi clasamentele la zi din cadrul Campionatului Municipal feminin de babybaschet, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: