sâmbătă, 7 septembrie 2013

PRESEZON. Două victorii alb-roşii la Constanţa

Fetele de la Star au fost mai combative
Lotul feminin sub 15 ani al echipei Baschet Club Star a susţinut, sâmbătă, la Constanţa, două partide de verificare în compania formaţiei Phoenix, din localitate. Fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au impus în ambele întâlniri cu 69-51 şi cu 79-52. În urma acestor victorii, jucătoarele alb-roşii au ajuns la patru meciuri câştigate, din tot atâtea disputate, în presezon. Următoarea adversară ar putea fi Olimpia Bucureşti, însă nu s-a oficializat, încă, această posibilă dispută.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Fără Oana Dima, Amalia Cranta şi Maria Topîrceanu, toate trei anunţând conducerea alb-roşiilor că vor reveni de luni la pregătire, după o perioadă în care au fost plecate alături de familii, componentele echipei Baschet Club Star au reuşit două meciuri foarte bune la Constanţa, mai ales din punct de vedere fizic, apărarea fiind cea care a stabilit rezultatul final. De altfel, Diana Şuşnea, Ruxandra Mihai, Roxana Agachi, Roxana Mihai, Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Lavinia Dinu, Alexandra Marin, Cristina Grigore, Ingrid Paraschiv şi Maria Stratulat s-au axat, în prima perioadă de pregătire, de pe data de 12 august şi până în prezent, pe antrenamentele generale, fără minge, şi mai puţin pe cele specifice tehnico-tactice. În cele două partide amicale cu Phoenix, am consemnat şi revenirea Denisei Ţurcan pentru gruparea din Capitală.

 Info În primele două meciuri de verificare pe care echipa Baschet Club Star le-a susţinut în presezon, jucătoarele alb-roşii s-au impus normal, pe propriul teren, în faţa formaţiei CSU Ploieşti cu 67-29 şi cu 70-42.

În prima partidă de sâmbătă, dintre echipele Baschet Club Star şi Phoenix Contanţa, formula de start a alb-roşiilor a asigurat, după prima perioadă, o diferenţă liniştitoare, scor 24-15. Ruxandra Mihai, Diana Şuşnea, Alexandra Marin, Roxana Agachi şi Georgiana Ifrim au fost titularele grupării din Capitală, acestea fiind ajutate excelent de Roxana Mihai, Livia Mariea şi de Cristina Grigore. Bucureştencele au adunat puncte importante din spaţiul de trei secunde, acolo unde şi-au impus talia prin Roxana Agachi, Alexandra Marin şi prin Cristina Grigore în timp ce Diana Şuşnea şi Ruxandra Mihai au fost servantele ideale pentru oamenii din interior. Chiar dacă finalul a aparţinut gazdelor, fetele pregătite de Valentin Bâlă nu au avut cum să piardă o dispută controlată în marea sa majoritate şi câştigată cu 69-51.

Cu Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Roxana Agachi, Ruxandra Mihai şi Diana Şuşnea în formula de start, alb-roşiile au început perfect cea de-a doua partidă cu formaţia Phoenix Constanţa. Oaspetele au marcat aproape la fiecare fază şi au profitat de debutul mai puţin fast al amfitrioanelor, care nu au găsit apoi posibilitatea de a o opri pe Alexandra Marin să înscrie din spaţiul de trei secunde. În aceste condiţii, echipa Baschet Club Star a condus cu un maximum de 40 de puncte, scor 69-29, însă tabela s-a închis la 79-52, relaxarea componentelor echipei Baschet Club Star fiind evidentă în ultimele minute ale jocului care a încheiat o dublă întâlnire destul de reuşită. În urma acestui succes, alb-roşiile au acumulat patru victorii din tot atâtea posibile în presezon şi aşteaptă o posbilă confruntare cu Olimpia.

Pentru a putea citi detalii referitoare la antrenamentele de pregătire fizică ale echipei Baschet Club Star, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: