miercuri, 3 iulie 2013

UNDER 12. A doua victorie: 53-27 cu 4Sports

Alb-roşiile au dominat la recuperare
Lavinia Dinu şi Teodora Ciupitu au marcat, împreună, 32 de puncte împărţite în mod egal şi au înscris cu cinci puncte mai mult decât au făcut-o adversarele. Echipa Baschet Club Star a învins, miercuri de dimineaţă, scor 53-27, pe formaţia CS 4Sports Bucureşti, rezultat care le aduce pe alb-roşii pe locul trei în grupa preliminară G a Ligii Naţionale Under 12 feminin de la Târgu Mureş. Dan Dacian 1 Bucureşti a câştigat seria, fiind urmată de Phoenix Galaţi, poziţiile patru şi cinci, în ordine, revenind celor de la 4Sports şi Miercurea Ciuc.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Jucătoarele alb-roşii au dominat partida şi şi-au impus ritmul încă din primele minute. Astfel, adversarele nu au condus deloc pe tabelă, singura dată când scorul a fost mai strâns a fost după 120 de secunde de la primul angajament, atunci când echipa Baschet Club Star a avut 6-2. Au urmat apoi trei coşuri la rând ale Mariei Stratulat iar avantajul fetelelor pregătite de Valentin Bâlă şi de Ioana Topîrceanu a crescut până la 18-4 la finalul primei perioade. După alte zece minute, diferenţa dintre cele două formaţii s-a menţinut iar la pauza mare a fost 29-15 pentru Amalia Cranta şi pentru colegele sale. După reluare ecartul s-a mărit până la un maximum de 27 de puncte însă scorul a fost de 53-27 pentru Baschet Club Star, echipă care şi-a asigurat un loc în fazele superioare ale Ligii Naţionale Under 12 feminin.

Info Într-un alt meci din grupa G, disputat marţi după amiază, echipa Baschet Club Star a dispus de formaţia CSM Miercurea Ciuc cu scorul de 43-32 şi a obţinut prima victorie de la turneul final al Ligii Naţionale sub 12 ani, la feminin, de la Târgu Mureş. Detalii puteţi citi aici...

Lavinia Dinu şi Teodora Ciupitu au realizat cele mai multe puncte pentru echipa Baschet Club Star, câte 16 de fiecare, fiind excelent servite, aproape de fiecare dată, de către Amalia Cranta, ultima având o evoluţie excelentă în partida cu 4Sports, formaţie la care căpitanul alb-roşiilor a început primele antrenamente. Maria Stratulat şi-a impus avantajul taliei în spaţiul de trei secunde şi a mai adăugat alte 12 puncte pentru învingătoare. Maria Topîrceanu a înscris şi ea şapte puncte la care am mai adăugat încă un coş din acţiune al Amaliei Cranta. Ingrid Paraschiv s-a remarcat şi ea la intercepţie, chiar dacă nu şi-a trecut numele pe lista marcatoarelor. La recuperare, Lavinia Dinu, Teodora Ciupitu şi Maria Stratulat s-au decurcat bine, atât în ofensivă cât şi în defensivă, lucru care s-a văzut şi la final.

În urma victorie cu formaţia 4Sports, scor 53-27, de miercuri dimineaţă, echipa Baschet Club Star s-a calificat în fazele superioare ale Ligii Naţionale Under 12 feminin, acolo unde va întâlni, joi de dimineaţă, formaţia Phoenix Constanţa. O posibilă victorie a jucătoarelor alb-roşii le va aduce acestora accesul în lupta pentru locurile 1-16, un eşec trimiţându-le pe Amalia Cranta şi pe colegele sale în faza pentru poziţiile 17-32. Miercuri după amiaza nu au fost programate meciuri, lucru de care au profitat din plin componentele echipei Baschet Club Star, acestea fiind oaspetele complexului turistic şi de agrement "Week-end" din Târgu Mureş, un superb loc de distracţie dotat cu piscine, bază sportivă şi alte atracţii pentru toate vârstele. Spre seară programul liber a continuat cu o plimbare prin oraş.

Pentru a vedea o galerie foto cu plimbarea delegaţiei echipei Baschet Club Star prin centrul localităţii Târgu Mureş, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: