duminică, 28 aprilie 2013

MUNICIPAL. Succes scontat cu BC 97 Buc: 49-20

Jucătoarele alb-roşii s-au impus cu BC 97
Fără a forţa prea tare, jucătoarele alb-roşii s-au impus, duminică, în deplasare, în faţa formaţiei BC 97 Bucureşti cu scorul de 49-20. Trei componente ale echipei Baschet Club Star au fost accidentate în timpul acestei întâlniri, din cadrul Campionatului Municipal de junioare trei. Alexandra Marin nu a mai putut să revină, din păcate, pe parchet, după un contact mai dur cu o sportivă a gazdelor. Oana Dima şi Diana Şuşnea au reuşit să încheie cu greu disputa, însă şi acestea s-au resimţit după câteva dueluri peste limita impusă de regulament.

Chiar dacă au pornit ca favorite în această întâlnire, jucătoarele alb-roşii au avut ca obiectiv o victorie la cel puţin 20 de puncte diferenţă, lucru care s-a şi întâmplat până la urmă. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au terminat cu un succes sezonul regulat al Campionatului Municipal de junioare trei şi au încheiat competiţia pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu ACS Champions însă cu un coşaveraj superior în partidele directe. Urmează o perioadă fără jocuri în întrecerea din Capitală, după care, în luna iunie va începe turneul final. Echipa Baschet Club Star le va avea ca adversare pe Olimpia 1 Bucureşti şi pe BC 97 Bucureşti, seria opusă fiind alcătuită din ACS Champions, Raptors şi Sport For All, primele două team-uri, din fiecare grupă, urmând să se lupte pentru medalii, în jocurile din semifinale şi în cele două finale.

Galerie foto Pentru a putea vedea câteva imagini din timpul meciului de duminică, dintre echipele Baschet Club Star şi BC 97 Bucureşti, scor 49-20, din cadrul etapei a XIV-a a Campionatului Municipal de junioare trei, accesaţi acest link. Partida s-a desfăşurat la Şcoala 97.

Roxana Mihai, Georgiana Ifrim, Oana Dima, Ruxandra Mihai şi Alexandra Marin au făcut parte din formaţia de start a echipei Baschet Club Star în meciul de duminică cu BC 97 Bucureşti. Conducerea tehnică a alb-roşiilor a ales să trimită pe teren jucătoarele care vor evolua şi la turneul final al categoriei sub 13 ani, acolo unde Ruxandra Mihai şi colegele sale sunt creditate cu şanse la o medalie. Gazdele, deşi mai mari de vârstă, cu un lot majoritar sportivelor născute în 1999 şi nu în 2000, nu au putut să oprească ofensiva oaspetelor, după zece minute scorul fiind de 16-4 pentru Baschet Club Star. Diana Şuşnea şi Livia Mariea au combinat rapid pentru şase puncte la rând, în timp ce Roxana Agachi şi Cristina Grigore au finalizat în încheierea celei de-a doua perioade. La jumătatea întâlnirii, tabela a indicat o diferenţă de 27 de puncte, 33-6 pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă.

După reluare, jucătoarele alb-roşii nu au mai forţat, mai ales că Alexandra Marin, Diana Şuşnea şi Oana Dima au fost, pe rând, accidentate la diferite contacte cu sportive din lotul gazdelor. Prima baschetbalistă nu a evoluat decât şase minute, nemaiputând să revină pe parchet, în timp ce ultimele două au continuat disputa. Roxana Mihai şi Diana Şuşnea au combinat pentru 23 de puncte, cu trei mai multe decât au realizat toate sportivele adverse. Ruxandra Mihai, Cristina Grigore şi Roxana Agachi şi-au împărţit, în mod egal, 18 puncte iar Alexandra Marin, Livia Mariea şi Ana Florea au plusat cu un singur coş din acţiune. Scorul final al întâlnirii, 49-20, nu a reprezentat însă diferenţa maximă dintre cele două formaţii, aceasta fiind, în anumite momente, chiar şi de 35 de puncte în favoarea învingătoarelor.

Pentru a putea vizualiza toate rezultatele şi clasamentul final după sezonul regulat al Campionatului Muncipal de junioare trei, daţi click aici...

Niciun comentariu: