miercuri, 12 septembrie 2012

VIDEO FOTO. Primele două victorii din presezon

Jucătoarele alb-roşii au debutat cu dreptul în primele două întâlniri disputate în presezon. Lotul sub 14 ani al echipei Baschet Club Star a dispus, marţi, de formaţiile CSU Ploieşti, scor 45-25, şi de KSE Târgu Secuiesc, scor 50-34, în cadrul unui turneu de verificare ce a avut loc în Sala Sporturilor din Brazi. Conducerea tehnică a grupării din Capitală a folosit toate cele 15 sportive deplasate pentru această întrecere amicală ce precede ediţia Campionatului Naţional feminin 2012-2013.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Ana Florea şi Alexandra Marin au marcat fiecare câte zece puncte, însă pivotul alb-roşiilor a mai adăugat opt recuperări şi două capace în meciul de verificare pe care echipa Baschet Club Star l-a câştigat, marţi, scor 45-25, în deplasare, în faţa formaţiei CSU Ploieşti. Roxana Mihai a plusat cu alte opt puncte, în timp ce Roxana Agachi şi Oana Dima au combinat pentru acelaşi număr de puncte, însă împărţite în mod egal. Diana Şuşnea (foto, la minge) şi Ruxandra Mihai au fost responsabile cu pasele decisive, în timp ce Maria Topîrceanu şi Denisa Savu au bifat primele întâlniri în echipamentul grupării din Capitală. După o primă jumătate în care şi-au impus jocul, scor 33-13 la pauza mare, fetele pregătite de Valentin Bâlă au avut probleme după reluare, atunci când adversarele au echilibrat disputa.



În cea de-a doua întâlnire a turneului întreprins de echipa Baschet Club Star la Brazi, jucătoarele alb-roşii şi-au adjudecat şi partida cu formaţia KSE Târgu Secuiesc, scor 50-34, la capătul unui meci care a fost mai disputat abia din sfertul al treilea, după 20 de minute tabela arătând 28-10 pentru gruparea din Capitală. Roxana Mihai a marcat zece puncte, Livia Mariea, Roxana Agachi şi Alexandra Marin şi-au trecut în cont fiecare câte trei coşuri din acţiune, în timp ce Ruxandra Mihai a mai adăugat opt puncte pentru învingătoare. Lavinia Dinu a evoluat aproape perfect, aceasta fiind cea mai bună prestaţie a extremei grupării din Capitală de când sportiva a fost legitimată la Baschet Club Star. Oana Dima şi Cristina Grigore au surprins plăcut şi au avut împreună opt puncte împărţite în mod egal.

Cele două partide au fost deosebit de utile pentru jucătoarele alb-roşii, acestea având numai trei zile de când au revenit din stagiul de pregătire centralizată de la Azuga, din perioada 31 august - 8 septembrie. Toate cele 15 componente ale echipei Baschet Club Star care au efectuat deplasarea la acest turneu de verificare au prins cel puţin 15 minute fiecare pe parchet, conducerea grupării din Capitală încercând, în această perioadă, să facă o tranziţie cât mai bună a sportivelor în perioada de acumulare şi să definitiveze o formulă de bază pentru Campionatul Naţional feminin Under 14, întrecere care va debuta pe 21 octombrie. Baschet Club Star le va avea ca adversare, în grupa a cincea preliminară, la junioare trei, pe ACS Champions, Raptors Bucureşti şi pe Clubul Sportiv Şcolar 2 Bucureşti.

În disputele directe dintre Baschet Club Star şi KSE Târgu Secuiesc, la categoria sportivelor născute în anii 1999-2000, jucătoarele alb-roşii aveau deja o victorie directă. Detalii aici...

Niciun comentariu: