luni, 4 iunie 2012

CAMPIOANĂ. Star Şcoala 119 domină Capitala!

După o finală de vis, scor 33-27 cu Olimpia A Bucureşti, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a devenit noua campioană în competiţia rezervată categoriei de vârstă sub 12 ani feminin din Capitală. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au avut un sezon perfect şi nu au pierdut niciun meci din octombrie şi până în prezent, în timp ce Roxana Mihai (foto, la minge) a fost aleasă MVP-ul turneului final organizat în Sala Sporturilor Prof. "Octavian Dimofte", fostă Olimpia.

PARCURS FĂRĂ EŞEC: 33 DE VICTORII CONSECUTIVE

În semifinalele Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, echipa Baschet Club Star a trecut de formaţia Olimpia C Bucureşti cu scorul de 37-17 şi a sperat la medaliile de aur. Victoria a fost cu atât mai importantă cu cât a fost obţinută chiar în sala din Şoseaua Iancului, acolo unde adversarele jucătoarelor alb-roşii se antrenează şi unde evoluează în partidele oficiale de pe teren propriu. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au condus pe toată durata întâlnirii şi au realizat, la final, un ecart de 20 de puncte. Alexandra Marin, 11 puncte, opt recuperări şi şase capace, şi Roxana Mihai, ultima cu zece puncte şi patru intercepţii, au fost principalele realizatoare ale învingătoarelor, excelent coordonate din teren de Ruxandra Mihai. Oana Dima a jucat perfect şi a impresionat prin determinare şi combativitate.

VIDEO Pentru a vedea bucuria din finalul meciului pentru medalia de aur, acolo unde echipa Baschet Club Star Şcoala 119 s-a impus, duminică, după un meci foarte disputat, scor 33-27, în deplasare, în faţa formaţiei Olimpia A Bucureşti, accesaţi acest link...

Disputa pentru medalia de aur a adus faţă în faţă, duminică, echipele Baschet Club Star Şcoala 119 şi Olimpia A Bucureşti. Până la ora desfăşurării finalei Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, cele două formaţii s-au mai întâlnit de două ori la această categorie de vârstă, fetele pregătite de Valentin Bâlă impunându-se, la limită, de fiecare dată după ce adversarele au condus în prima parte a întâlnirilor. Istoria s-a repetat şi în acest meci, în care Olimpia a avut un avantaj de cinci puncte în minutul 12, scor 8-3. Roxana Mihai a fost imperială şi a înscris coş după coş, egalând situaţia pe tabela de marcaj în mai puţin de trei minute şi, mai mult, aducându-şi colegele în avantaj până la pauza mare, scor 12-8.

După reluare, ambele echipe au mers cap la cap şi au înscris aproape de fiecare dată, astfel că, după 30 de minute, scorul a fost favorabil jucătoarelor alb-roşii, 27-23. Ultimul sfert a fost unul în care componentele echipei Baschet Club Star Şcoala 119 s-au apărat perfect şi au renunţat la atac. De aici a rezultat o luptă aproape oarbă pentru minge, multe ratări, însă şi un parţial de doar 6-4 pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă, lucru care a făcut ca tabela să arate, la final, 33-27 pentru Baschet Club Star, grupare care a devenit noua campioană a categoriei sub 12 ani pe Bucureşti. Roxana Mihai a avut o medie de 13,25 de puncte la acest turneu final şi a devenit MVP-ul competiţiei, în timp ce Alexandra Marin a demonstrat că poate domina lupta sub panouri. Aceasta este singura medalie de aur a team-ului din Capitală în stagiunea 2011-2012.

Pentru a vedea galeria foto de la semifinală şi finală şi câteva imagini de la festivitatea de premiere a Campionatului Municipal feminin Under 12, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: