duminică, 8 aprilie 2012

UNDER 12. Victorii cu CSŞ 2 şi cu Cernat BC

Echipa sub 12 ani a Baschet Club Star Şcoala 119 şi-a continuat, sâmbătă, seria de victorii consecutive la categoria de vârstă a sportivelor născute în anii 2000-2001 şi mai mici. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au câştigat două partide. Prima, pe propriul teren, scor 64-9, în faţa formaţiei Clubului Sportiv Şcolar 2 Bucureşti iar cea de-a doua în deplasare, contra team-ului Cernat BC, la o diferenţă semnificativă, 5-105. În urma acestor rezultate, jucătoarele alb-roşii au totalizat 25 de meciuri fără înfrângere la Under 12 în actualul sezon competiţional.

Roxana Mihai, cu 14 puncte, şi Alexandra Marin, cu zece, au fost principalele marcatoare ale echipei Baschet Club Star Şcoala 119 în meciul cu formaţia Clubului Şcolar 2 Bucureşti. Partida a avut loc sâmbătă dimineaţă în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103, acolo unde jucătoarele alb-roşii îşi desfăşoară întâlnirile de pe teren propriu. Ioana Săndulescu şi Livia Mariea au evoluat foarte bine şi au completat cu alte 14 puncte lista sportivelor care au înscris pentru victoria cu 64-9. Gazdele au dominat partida din primul minut şi s-au impus fără probleme în toate cele patru perioade. După jocul cu CSŞ 2, fetele pregătite de Valentin Bâlă au realizat 24 de victorii consecutive la categoria lor de vârstă, sub 12 ani.

Statistică În urmă cu o săptămână, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a dispus, acasă, cu scorul de 33-26, de formaţia ACS Champions, într-o partidă care a contat pentru etapa a cincea a Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, grupa semifinală A.

Cu două jucătoare care au marcat cel puţin 20 de puncte şi cu alte trei care au depăşit graniţa celor zece puncte, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 nu a avut probleme în meciul cu formaţia Cernat BC de sâmbătă după amiază. Partida a avut loc la Sala Sporturilor din Ghermăneşti şi s-a încheiat cu scorul de 105-5 pentru alb-roşii, având un caracter de verificare. Denisa Ţurcan şi-a stabilit un nou record al carierei în urma celor 15 puncte înscrise, în timp ce Ruxandra Mihai, Roxana Mihai şi Alexandra Marin au încheiat partida cu o double double. Livia Mariea şi Oana Dima au închis aproape orice culoar în defensivă, în timp ce Ingrid Paraschiv a reuşit primul său coş alături de noile sale colege. Lavinia Dinu nu a putut fi folosită de conducerea tehnică a Baschet Club Star din cauza unei accidentări.

Partidele cu formaţiile CSŞ 2 Bucureşti şi cu Cernat BC au fost unele de verificare şi nu au contat în calendarul Campionatului Municipal feminin sub 12 ani. Conducerea tehnică a alb-roşiilor a folosit în aceste întâlniri toate jucătoarele, punând accent pe sportivele care nu au prins foarte multe minute în actualul sezon competiţional, tocmai pentru a le acorda încredere. Fetele pregătite de Valentin Bâlă sunt deja calificate la turneul final al competiţiei rezervată categoriei Under 12 în Bucureşti, acolo unde vor ajunge cele mai bune şase grupări din Capitală. Ruxandra Florina Mihai (foto, la minge) şi-a făcut un cadou frumos înainte de serbarea zilei numelui de Sfânta Duminică a Floriilor, atunci când toate componentele Baschet Club Star au avut de disputat un nou meci în sezonul regulat.

Roxana Agachi şi-a serbat, duminică, ziua de naştere iar Ruxandra Mihai a fost sărbătorite de colege cu ocazia onomasticii. Detalii aici...

Niciun comentariu: