marți, 3 ianuarie 2012

ACHIZIŢIE. Nou transfer la Star: Alexandra Marin

Lotul sub 13 ani feminin a fost completat, miercuri, cu Alexandra Marin (foto, la minge), jucătoare care, în prima parte a sezonului regulat, a fost legitimată la formaţia Clubului Sportiv Şcolar 2 Bucureşti. Oficialii echipei Baschet Club Star au transferat-o pe sportiva în vârstă de 11 ani şi 1,79 metri înălţime, la gruparea alb-roşie, noua componentă a teamului din Capitală participând deja la primul său antrenament din anul 2012.

VEDEŢI AICI GALERIE FOTO

Alexandra Marin a început baschetul de performanţă în urmă cu un an, atunci când a fost adusă în sala de sport de doamna profesor Cornelia Mircioiu, antrenoare care s-a ocupat personal de pregătirea jucătoarei. Cea mai nouă componentă a alb-roşiilor a fost legitimată pe data 15 februarie 2011 la Clubul Sportiv Şcolar 2 Bucureşti, team la care a evoluat până pe 3 ianuarie 2012, atunci când a fost perfectat transferul către Baschet Club Star. Alexandra va fi prezentă, în acest sezon, atât la meciurile din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 13, dar şi la partidele din Campionatului Municipal atât la categoria sub 12 ani cât şi în întrecerea junioarelor trei, acolo unde pot să evolueze sportive născute în anii 1998-1999 dar şi mai mici, cum este şi cazul baschetbalistei din lotul pregătit de Valentin Bâlă în actuala stagiune.

Transfer După plecarea Mihaelei Nemil la Olimpia Bucureşti, oficialii echipei Baschet Club Star s-au înţeles cu CSŞ Ploieşti pentru aducerea în lotul alb-roşiilor a jucătoarei Alexandra Moanţă, sportivă descoperită tot de tehnicienii Clubului Sportiv Şcolar 2 Bucureşti.

Născută pe data 10 aprilie 2000, Alexandra Marin are 1,79 metri înălţime şi va evolua pe postul de pivot pentru echipa Baschet Club Star, acolo unde va face pereche cu Roxana Agachi. Livia Mariea, Cristina Grigore şi Diana Şuşnea vor completa poziţia patru din lotul alb-roşiilor, astfel că rotaţia jucătoarelor va fi una mai mare în zona spaţiului de trei secunde. Pentru Campionatul Naţional feminin Under 13 această achiziţie este cu atât mai importantă cu cât gruparea din Capitală şi-a asigurat, într-o proporţie foarte mare, un loc în turneul semifinal, fază din care toate partidele încept să devină din ce în ce mai grele pentru fiecare formaţie în parte. Obiectivul fetelor pregătite de Valentin Bâlă este, pentru acest an, o clasare în Top 12 în România, la categoria de vârstă a sportivelor născute în anii 1999-2000.

Tot miercuri, oficialii echipei Baschet Club Star au definitivat lotul pentru returul Campionatului Naíonal feminin Under 13. În afara transferului Alexandrei Marin s-a efectuat şi legitimarea sportivei Oana Dima, astfel că grupa alb-roşiilor numără acum 15 fete cu drept de joc în această competiţie, în afara Laviniei Dinu, baschetbalistă născută în anul 2002. Pentru partea a doua a sezonului, Diana Şuşnea, Ruxandra şi Roxana Mihai, Roxana Agachi, Ana Florea, Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Bianca Ferăstrău, Alexandra Marin, Cristina Grigore, Ioana Săndulescu, Anays Cosma, Oana Dima, Monalisa Pîrvan şi Maria Stratulat vor putea fi trecute pe foia de arbitraj la categoria sub 13 ani, în timp ce aceleaşi componente ale Baschet Club Star plus Lavinia Dinu, Prabha Dongre, Sabina Bratu şi Ana Indreaş sunt apte pentru Campionatul Municipal din Bucureşti.

Jucătoarele şi jucătorii echipei Baschet Club Star au încheiat anul 2011 printr-o petrecere de neuitat. Detalii aici...

Niciun comentariu: