marți, 6 decembrie 2011

ONOMASTICĂ. La mulţi ani, Nicoleta!

Într-o zi specială pentru toată lumea, atât din punct de vedere al tradiţiei populare cât şi ca sărbătoare a Bisericii Ortodoxe, jucătoarele Nicoleta Constantinescu, Roxana Nicoleta Agachi (foto, la minge) şi Nicoleta Plaian au fost felicitate de coechipiere, familii şi de cei dragi cu ocazia onomasticii. În fiecare an, data de 6 decembrie ne aminteşte de Sfântul Ierarh Nicolae, un ”îndreptător al credinței și chip al blândeții și al femininății", considerat şi "ocrotitorul copiilor".

Toate cele trei echipiere ale Baschet Club Star au avut, seara, programate antrenamente, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103. Cele două şedinţe de pregătire au adus, la final, puţină relaxare atunci când au fost felicitate sărbătoritele din lotul alb-roşiilor. Nicoleta Constantinescu este componentă a formaţiei sub 18 ani feminin, grupare care a totalizat trei victorii fără înfrângere în acest sezon fiind la un pas de a ]ncheia prima fază a întrecerii junioarelor I fără eşec, în timp ce Roxana Nicoleta Agachi şi Nicoleta Plaian fac parte din lotul de Under 13, team care se află la un pas de promovarea în faza superioară a Campionatului Naţional la această categorie de vârstă. În prima parte a stagiunii în curs fetele au avut un parcurs aproape perfect.

Info În urmă cu doar câteva zile, Ingrid Lişman, Diana Robu, Roxana Dumitraşcu, Mihaela Dragomir, Lavinia Andreea Dinu, Ioana Andreea Săndulescu, Răzvan Andrei Minculescu, Andrei Pandele şi Andrei Lungu au avut parte, cu toţii, de o zi specială de "Sfântul Andrei".

Nicoleta Constantinescu a început sportul de performanţă pe 20 septembrie 2006, fiind legitimată de-a lungul carierei doar la actuala sa echipă, Baschet Club Star. Postul pe care este folosită jucătoarea alb-roşiilor este cel de fundaş iar recordul personal de puncte marcate într-un meci este de 20. Roxana Agachi şi Nicoleta Plaian evoluează pe postul de pivot la grupa sub 13 ani şi sunt două dintre componentele de perspectivă ale grupării din Capitală. Prima face deja parte din formaţia de bază la Under 13 feminin şi şi-a stabilit cea mai bună performanţă a carierei la 27 de puncte marcate într-o partidă. Nicoleta Plaian nu a primit încă botezul niciunei întâlniri din cadrul Campionatului Naţional şi se pregăteşte să intre în jocuri oficiale.

Echipele Baschet Club Star vor avea programate meciuri la sfârşitul acestei săptămâni. Lotul de junioare I se va deplasa la Râmnicu Vâlcea, unde va disputa derby-ul seriei I preliminare a Campionatului Naţional feminin Under 18, în timp ce grupele de Under 12 şi Under 13 vor evolua în Campionatul Municipal şi la "Cupa Moş Crăciun - Artesania". Conducerea și jucătoarele alb-roşiilor sunt alături de cele trei sărbătorite ale acestei zile și le urează acestora îndeplinirea tuturor dorințelor, sănătate, încredere, fericire, zâmbete și bucurii şi o carieră sportivă cât mai lungă alături de formaţia la care s-au consacrat în carieră, chiar dacă Roxana Agachi şi Nicoleta Plaian abia au "împlinit" un an de când practică acest sport. La mulţi ani, Nicoleta!

Echipa feminină sub 12 ani a Baschet Club Star are un record de opt victorii consecutive în acest sezon competiţional. Detalii aici...

Niciun comentariu: