sâmbătă, 9 iulie 2011

CLASAMENT. Locul 25 în cadrul Ligii Naţionale

Echipa Baschet Club Star a încheiat pe locul 25 Liga Naţională de la Braşov, competiţie la care s-au înscris 49 de formaţii. În reuniunea de vineri după amiază, jucătoarele alb-roşii au disputat două meciuri, ambele câştigate. În prima partidă, Diana Şuşnea & Co s-au impus cu scorul de 26-16 în faţa adversarelor de la BC Severin, şi cu 34-11 în disputa cu CSM Târgovişte. Sâmbătă, în ultima zi din turneu, rivalele grupării din Capitală vor fi sportivele de la For You Cluj Napoca.

Cu un joc foarte bun în spaţiul de trei secunde, de unde a reuşit un double double, 12 puncte şi zece recuperări, Roxana Agachi a fost principala marcatoare a întâlnirii dintre Baschet Club Star şi BC Severin, scor 26-16. Partida s-a desfăşurat pe o căldură sufocantă, termomentrul indicând aproximativ 34 de grade Celsius la ora la care a fost programat meciul. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au rezistat excelent din punct de vedere fizic şi au reuşit să-şi domine adversarele încă din debutul întâlnirii, ecartul de zece puncte fiind unul liniştitor încă de la pauza mare, aşa că Livia Mariea, Diana Şuşnea, Ruxandra şi Roxana Mihai şi Ana Florea au conservat rezultatul.

Relaxare Jucătoarele echipei sub 12 ani a Baschet Club Star nu au avut programat niciun meci în reuniunea de vineri dimineaţă, astfel că fetele au profitat de timpul liber şi au vizitat Grădina Zoologică Braşov.

Cele opt puncte marcate de Roxana Agachi, la care s-au mai adăugat alte şapte înscrise de Ana Florea, au fost sufieciente pentru ca echipa Baschet Club Star să se desprindă decisiv şi să câştige, scor 34-11, meciul cu CSM Târgovişte. Roxana şi Ruxandra Mihai au realizat, împreună, alte zece puncte, cu unul mai puţin decât au reuşit toate sportivele formaţiei adverse. În urma acestui rezultat, Diana Şuşnea & Co au acumulat trei victorii din cinci posibile, în disputa pentru locurile 22-28 în România, astfel că gruparea din Capitală nu mai poate pierde locul 25 la finalul Ligii Naţionale de la Braşov, indiferent de rezultatul din ultima partidă, cu For You Cluj.

Cum echipa For You Cluj Napoca a acumulat cinci victorii în seria pentru locurile 22-28, gruparea ardeleană nu mai poate scăpa locul 22 în ţară. Rezultatele înregistrate vineri au făcut ca ierarhia să nu mai poată fi schimbată nici în zona poziţiilor 23 şi 24, ocupate, în ordine, de CSS Alexandria şi de LPS Satu Mare. Pe 25 se va clasa Baschet Club Star, în timp ce CSM Târgovişte se află pe locul 26. Disputa pentru aur se va stabili sâmbătă, trei team-uri, CSU Cuadripol Braşov, ACS Champions şi LPS Galaţi având şanse egale de a încheiat Liga Naţională de la Braşov pe primul loc, toate aceste formaţii fiind neînvinse în faza finală a competiţiei.

Jucătoarele alb-roşii au pierdut primele două meciuri din grupa finală care va stabili locurile 22-28 în ţară. Detalii aici...

Niciun comentariu: