miercuri, 31 martie 2010

CALIFICARE. B.C. Star a învins şi pe Braşovia

Cu trei jucătoare care au marcat cel puţin 11 puncte, iar alte patru au avut minimum şase recuperări, echipa Baschet Club Star s-a impus, miercuri seară, în faţa formaţiei CSS Braşovia Braşov, cu scorul de 67-39. Partida s-a disputat în sala de educaţie fizică a Şcolii 103 din Capitală şi a contat pentru turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa valorică B. În urma acestui rezultat, Ioana Miroiu & Co şi-au asigurat un loc în lupta pentru poziţiile 5-8.

Meciul a început perfect pentru gazde, care au marcat zece puncte în cinci minute, adversarele replicând doar cu două. Finalul primei perioade a aparţinut grupării din Braşov, care a reuşit un parţial de 12-4 şi a egalat la 14 după zece minute. Cele două echipe nu s-au putut desprinde decisiv până în minutul 15, când tabela a consemnat ultima dată un scor nedecis, 18-18. Au urmat cinci minute excelente pentru Baschet Club Star, în care Mihaela Nemil şi Miruna Lală (foto, la minge) au marcat de câte ori au avut ocazia şi acest lucru s-a văzut la pauza mare, atunci când amfitrioanele au condus cu 37-19.

Reuniune În partidele de miercuri dimineaţă, CSS Braşovia a dispus de CS Dan Dacian cu scorul de 58-44, în timp ce Baschet Club Star a învins prin forfait, scor 20-0, pe Gravity Târgu Mureş, gruparea ardeleană neprezentându-se la turneu.

După reluare, jucătoarele alb-roşii au reuşit să-şi mărească ecartul şi să închidă culoarele pivotului Simina Avram, care a terminat meciul cu CS Dan Dacian cu o double double, 33 de puncte şi 27 de recuperări, lucru pe care nu l-a mai reuşit în reuniunea de seară, atunci când Alexandra Anghel a ţinut-o cât mai departe de spaţiul de trei secunde. În aceste condiţii, echipa din Braşov nu a mai avut consistenţă în ofensivă, acolo unde nu a înscris decât 39 de puncte, faţă de cele 67 trecute în cont de formaţia Baschet Club Star, Simona Rădanţu (18 puncte) fiind excelentă în ambele faze.

În urma victoriei de miercuri seară, jucătoarele alb-roşii au rămas pe primul loc în turneul semifinal din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa valorică B. Ioana Miroiu & Co au acumulat patru puncte din tot atâtea posibile şi, în cazul unui succes cu CS Dan Dacian, în întâlnirea de joi dimineaţă, vor încheia competiţia fără înfrâgere. Braşovia Braşov este nevoită să afle rezultatul direct dintre Baschet Club Star şi CS Dan Dacian, pentru a vedea dacă se va califica la turneul final al grupei valorice B. Ultimul act va avea loc în perioada 18-20 iunie, într-o localitate desemnată ulterior de FRB.

Pentru a vedea o galerie foto a meciului dintre Baschet Club Star şi CSS Braşovia Braşov accesaţi acest link...

Un comentariu:

rOxY spunea...

chiar dak am pierdut...a fost un meci fooarte frumos:X


bravo fetele:X