duminică, 22 noiembrie 2009

VICTORIE. Scor de NBA, la Botoşani: 109-82!

Liliana Uşurelu (foto, la minge), cu 40 de puncte marcate, şi Ioana Miroiu, cu 27, au reuşit să-şi depăşească recordul de puncte înscrise într-un meci, în partida CSS Botoşani - Baschet Club Star, scor 82-109. Jucătoarele alb-roşiii au evoluat perfect în ofensivă şi au reuşit ca, până la jumătatea întâlnirii, să-şi asigure un ecart de 20 de puncte: 45-25. Miruna Lală a terminat cu o double-double, 12 puncte şi 11 recuperări, în timp ce Denisa Fitero a realizat 13 puncte.

Partida de la Botoşani a contat pentru etapa a patra a grupei a cincea de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 16 şi a înregistrat un record de puncte marcate, 191, la această categorie de vârstă, în acest sezon. În urma succesului obţinut în deplasare, echipa Baschet Club Star a revenit pe locul al doilea în serie, lider menţinându-se Phoenix Galaţi. Pe locul al treilea se clasează CSS Botoşani, în timp ce CSS Bacău şi CS Dan Dacian ocupă poziţiile 4, respectiv 5. În ultima rundă din tur, jucătoarele alb-roşiii vor evolua, acasă, cu CSS Bacău.

Decisiv Meciul dintre echipele CSS Botoşani şi Baschet Club Star, scor 82-109, a fost unul foarte important pentru calificarea în fazele superioare ale Campionatului Naţional feminin Under 16.

Liliana Uşurelu, Ioana Miroiu, Mihaela Nemil, Ingrid Lişman şi Denisa Fitero au intrat perfect în meci şi, după prima perioadă, Baschet Club Star a condus cu 20-10 pe tabelă. Diferenţa dintre jucătoarele alb-roşiii şi CSS Botoşani s-a dublat după două sferturi, scor 45-25. Miruna Lală a reuşit să o elimine pe cea mai importantă sportivă a gazdelor, Ancuţa Atomei, centrul formaţiei din Capitală arătând un apetit de joc deosebit în această întâlnire.

Simona Rădanţu a fost cea mai bună jucătoare a echipei Baschet Club Star după pauză, jucătoarea alb-roşiilor reuşind trei intercenţii consecutive, două capace şi o apărare perfectă. Mihaela Nemil a arătat că este în creştere de formă şi a prins formaţia de bază, în timp ce, Liliana Uşurelu şi Ioana Miroiu au înscris punct după punct în ofensivă. Victoria de la Botoşani, scor 109-82, readuce formaţia din Capitală în lupta pentru calificarea în fazele superioare ale Campionatului Naţional feminin Under 16.

Pentru a vedea galeria foto realizată la meciul dintre CSS Botoşani şi Baschet Club Star daţi click aici...

Niciun comentariu: