duminică, 21 septembrie 2008

SUCCES. Star a castigat "Cupa Adress"

La capatul unui meci foarte spectaculos, Baschet Club Star a invins duminica, in finala "Cupei Adress", echipa bulgara Dunav Ruse, cu scorul de 63-46. Partida s-a jucat in sala sporturilor "Dunav", din Ruse. Adversarele au terminat campionatul trecut pe pozitia a patra in Bulgaria, in timp ce Star s-a clasat a noua la categoria sa de varsta, in Romania. Ioana Miroiu (foto) a incheiat meciul cu 23 de puncte si si-a egalat recordul carierei. Extrema formatiei din Capitala a evoluat fara greseala in ambele faze si a facut un meci perfect. Nicoleta Constantinescu a fost servantul ideal pentru Ioana Miroiu, fundasul alb-rosiilor pasand decisiv de cinci ori si reusind cinci interceptii. "A fost un meci frumos in care s-a vazut ca am fost o echipa adevarata. Toate fetele au jucat bine si le felicit pentru tot ceea ce au facut.
Ma bucur pentru acest succes, mai ales pentru ca noi am dat tot ce am putut ca sa castigam", a declarat, la sosirea in Capitala, Ioana Miroiu.
Prestatia Mihaelei Dragomir si a Simonei Radantu, ambele impartindu-si in mod egal 14 puncte, a ridicat in picioare sustinatorii Baschet Club Star, care au venit special pentru acest meci. Fanii gruparii din Bucuresti au trebuit sa faca fata celor aproximativ 200 de spectatori ai gazdelor, care au fluierat, urlat si intimidat cu orice mijloace jucatoarele din Romania. Meciul s-a decis, practic, in ultimele cinci minute, atunci cand Star a condus cu 50-45. Pe un final excelent, baschetbalistele alb-rosii au punctat de 13 ori si au primit doar un punct! Chiar daca a avut probleme la picioare, Miruna Lala a fost imperiala sub panou, acolo unde a reusit sa castige zece mingi la recuperare. Denisa Fitero a punctat atunci cand a trebuit, reusind un cos cu fault care a decis soarta intalnirii.
Sambata, 20 septembrie, Baschet Club Star a intalnit, la Ruse, pe Dorostol Silistra, campioana en titre a Bulgariei la categoria Under 14. Dupa un meci de infarct, adversarele au castigat cu 77-71, dupa prelungiri, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 66-66. Jucatoarele alb-rosii au avut sansa sa inchida meciul inainte de sirena, insa Ioana Miroiu a ratat o aruncare libera, in timp ce Mihaela Dragomir s-a pripit la finalizare in ultima secunda a timpului regulamentar de joc.

Niciun comentariu: