joi, 20 decembrie 2007

VACANTA. Ne revedem pe 4 ianuarie 2008!

S-a tras cortina peste anul 2007. Jucatoarele de la Baschet Club Star au intrat, de miercuri seara, in vacanta! „Atunci cand am preluat aceasta echipa nu m-am asteptat sa ajungem intr-un timp atat de scurt pana aici. Succesul de la Viena a fost, fara indoiala, cea mai mare performanta pentru baschetul romanesc la nivel de club, la categoria de varsta under 13. Si acest lucru nu se putea realiza, sa recunoastem, fara Liliana Usurelu si fara Alexandra Dumitrache, care ne-au ajutat enorm. Lili a fost desemnata MVP, iar Ioana Miroiu a facut parte din echipa turneului. Nu-mi vine sa cred cat au crescut din septembrie 2006 si pana acum. Sunt niste fete extraordinare si le respect. Pentru tot ceea ce au facut pe teren si pentru faptul ca au reusit ca sa-si faca parintii sa fie mandri de ele”, a declarat Valentin Bala, cel care pregateste echipa, pentru site. Simona Radantu i-a urat, din partea jucatoarelor, tehnicianului B.C. Star sa aiba parte de un Craciun minunat si un Revelion de vis. Mai mult, exista posibilitatea teoretica ca o mare majoritate din lot sa fie impreuna la trecerea dintre ani, acest lucru urmand a se planifica in zilele ce urmeaza.
Primul succes pe 2007 a fost obtinut pe 27 ianuarie, atunci cand Baschet Club Star a cucerit „Cupa Unirii”, la minibaschet. A urmat apoi turneul international de la Viena, unde Star a cucerit medaliile de argint. La Campionatul National de minibaschet, care s-a desfasurat in perioada 1-7 iulie la Cerbul, jucatoarele alb-rosiii au terminat pe locul noua, pentru ca, cateva saptamani mai tarziu sa se impuna la turneul de streetball de la Sport Arena, etapa a treia. In acest moment, Star face parte din seria A, grupa valorica A, din cadrul Campionatului National feminin Under 14, acolo unde le va intalni pe Olimpia, Raptors si Craiova. Antrenamentele se vor relua pe 4 decembrie la ora 10:30, in sala de educatie fizica si sport a scolii gen. 119 din Bucuresti.

3 comentarii:

smecherul spunea...

la multi ani si tot ce va doriti pe 2008! ar fi sooper un revelion cu toata lumea. asta ar insemna ca fetele tin la ele. poate vin si jo pe acolo, daca ma lasa lumea. sa bateti raptors si sa mergeti mai departe! sunt langa voi!

ioana11 spunea...

mi se pare o prostie sa puneti chestii din acestea ca vot si sa nu apara toate fetele.....toate au fost la fel....si sunt prs care nu ne cunosc abilitatile si poate voteaza gresit....dumneavostra ar trebui sa scrieti cine a fost cu adevarat cea mai buna.....

Baschet Club Star spunea...

RASPUNS PENTRU IOANA 11

Baschet Club Star nu favorizeaza nicio jucatoare, intr-un fel sau altul. Cele patru sportive alese sa intre in acest sondaj au fost selectate in baza unui sondaj atent si obiectiv, conform selectiilor, punctelor marcate, si, nu in ultimul rand, al randamentului din timpul campionatului. Cat despre persoanele care nu cunosc echipa ne pare rau sa va dezamagim insa politica noastra este ca oricine citeste articolele de pe site stie cate ceva despre noi. De aceea Baschet Club Star crede ca si cititorii si suporterii clubului merita sa decida uneori lauureatii gruparii la care sunteti legitimata.